Circuit Nieuws (FB)

Voorwaarden

Voorwaarden vrije trainingen

Deelname aan de vrije trainingen is mogelijk:

  1. wanneer de deelnemer als trainingslid bij M.A.C. “De Helm” is ingeschreven en het trainingslidmaatschap 2023 heeft ingevuld en betaald. Dit formulier vind je bovenaan de pagina bij “Lidmaatschap 2023”. Let op! Je hebt pas toegang tot de baan als het trainingslidmaatschap pasje ook in bezit is, dit wordt thuisgestuurd!
  2. wanneer de deelnemer in het bezit is van een van een geldige KNMV-licentie (start- of KNMV Basis Sportlicentie, deze kunt u aanvragen op www.knmv.nl en dan naar mijn KNMV). Deze licentie is alleen geldig als er in de groene balk staat “Geldige licentie” in de app van KNMV, of;
  3. wanneer de deelnemer in het bezit is van een geldig MON start-of trainingsbewijs (deze kun je aanvragen op www.mon.nl). De licentie is pas geldig als er een pasje ontvangen is van MON. Deze moet aan de baan getoond worden, of;
  4. wanneer de deelnemer in bezit is van een daglicentie van MON (deze kun je aanvragen op www.mon.nl). Geldigheid van de licentie wordt gecontroleerd op de trainingsdag aan de poort. Neem de bevestigingsmail dus mee!

Raadpleeg het informatiebord bij de ingang van het circuit en volg de instructies van de circuitbeheerder en/of het bestuur van M.A.C. “De Helm” altijd op. De deelnemer is verplicht in het rennerskwartier een milieumat onder zijn machine te leggen. Indien deze bij controle niet aanwezig is, wordt de deelnemer onverwijld de toegang tot het circuit ontzegd. Het is de deelnemer niet toegestaan, anders dan op de daartoe aangewezen plaatsen het circuit op te rijden of te verlaten.


Om in Helmond te mogen trainen is een KNMV of MON licentie verplicht. Licenties van andere bonden, Nederlands of buitenlands, zijn niet geldig voor trainingen op KNMV Circuits. FIM Licenties van Buitenlandse rijders geven alleen een dekking tegen persoonlijke ongevallen, niet tegen aansprakelijkheid door derden.
Geen KNMV / MON licentie = geen toestemming om te trainen

Practising on a KNMV / MON track is only allowed with a KNMV / MON license.
Licensies from other federations, Dutch or foreign are not valid for practising on KNMV tracks.
Foreign license holders have to buy a KNMV districtlicense. Their own FIM license covers only medical costs, not the third part liability.
No KNMV / MON license = no allowance to practise.