Circuit Nieuws (FB)

MX Seizoen 2023!
Belangrijk nieuws!

Helaas zit het weer nog niet voldoende mee voor ons om open te kunnen, maar achter de schermen zijn wel al druk bezig met de start van het nieuwe seizoen! In deze mail staat dan ook een hele belangrijke wijziging. Lees dus goed door om teleurstelling te voorkomen!!

Trainingslidmaatschap 2023!
Het inschrijven als trainingslid gaan we veranderen. Dit kan niet meer ter plekke en niet meer aan de poort.
1. Thuis vul je, digitaal, het formulier in (klik op het balkje bovenaan de site).
2. Je maakt de betaling van €15,00 over naar NL76RABO0171051106 t.n.v. MAC de Helm onder vermelding van: trainingslidmaatschap naam rijder 2023 (bijvoorbeeld “trainingslidmaatschap Jeffrey Herlings 2023”).
3. Het pasje wordt gemaakt en opgestuurd naar het opgegeven adres. Alle aanvragen vóór woensdag 23.59 uur gaan donderdag met de post mee. Aanvragen die later gedaan worden zijn niet altijd zeker voor de eerstvolgende zondag thuisbezorgd. Houd hier dus rekening mee!

We snappen dat dit een extra handeling is die al vooraf geregeld moet worden. Echter hebben wij helaas geen keuze en moeten wij dit invoeren vanwege een gebrek aan vrijwilligers/medewerkers/toezichthouders. Om voor de mensen die wel willen helpen, en hopelijk extra hulp te krijgen, gaan we dit systeem toepassen om het controleren aan de poort sneller en makkelijker te laten verlopen.

Het tekort aan vrijwilligers/medewerkers/toezichthouders voor vooral de zondagen brengt ons meteen op het volgende!
Om iedereen weer elke zondag te kunnen laten crossen op ons mooie circuit voor seizoen 2023 zoeken wij een, of meerdere, toezichthouders.
Als baanbeheerder controleer je de crossers op trainingslidmaatschap en licentie, draagt zorg voor de entree en houdt een oogje in het zeil op en rond het circuit.
Op zondagen is het circuit open van 09.15 uur (vanaf 10.00 uur rijden) tot 14.45 uur. Je bent dus van 08.45 uur tot ongeveer 15.15 uur aanwezig.
Uiteraard staat hier een leuke vergoeding tegenover (€50,00 voor een hele dag of trainingslidmaatschapvoordelen welke in overleg besproken kunnen worden).
Ben jij degene die wij zoeken of ken je iemand die hier perfect voor is? Stuur dan een mailtje en we nemen snel contact met je op!
Uiteraard hoeft dit niet elke zondag. Vele handen maken licht werk, dus met meer mensen kunnen we ook vaker afwisselen.

En dan nog het laatste:
Grote biljetten contant geld worden steeds lastiger en wij krijgen hier dan ook veel gedoe mee. Daarom zijn wij genoodzaakt om geen biljetten meer te accepteren van €100, €200 of €500. Wij vragen nogmaals om zoveel mogelijk gepast te betalen (zeker als je als een van de eerste aankomt) en natuurlijk niet vergeten: er kan gewoon gepind worden aan de baan!


Mochten er nog vragen zijn dan horen we het graag!
Helaas weten wij nog niet wanneer we open kunnen gaan. Zodra dit bekend is, staat het online op Facebook, Instagram én onze website.

Hopelijk tot snel!
Gr. Team MAC de Helm