Circuit Nieuws (FB)

Best Websites
Best Websites
Even een door ons gemaakt website in de spotlight! www.Vitalifestyle.nl, prachtige website op basis van Wordpress. Ook een website nodig? Vraag een offerte aan op www.best-websites.nl!
Best Websites
Best Websites
Weer een mooie website afgerond, klant super blij met het resultaat en ik ook zeker tevreden. Neem een kijkje op www.hydrosence.nl. Ook een website nodig? www.best-websites.nl.
Best Websites
Best Websites
Een leuke opdracht afgerond voor Makelaarinamsterdam.nl, compleet nieuwe aanbod en listing pagina gemaakt. Het resultaat mag er zeker wezen! Ook belang bij een nieuwe website? Of gewoon je oude website vernieuwen? Stuur een bericht via Facebook of bezoek www.best-websites.nl.
Best Websites
Best Websites
Welkom op de Facebook pagina van Best-Websites.nl. Best Websites maakt en ontwerpt professionele websites. Ook kunnen wij logo's en huisstijlen maken. Stuur ons een bericht of bezoek onze website: https://best-websites.nl

Zonder vrijwilligers kunnen wij niet doorgaan. Daarom hebben wij een nieuw vrijwilligerssysteem waar we mee willen gaan werken.
Ben jij trots op de motorcross en wil je graag wat (lichte) werkzaamheden verrichten om de baan in topconditie te houden? Lees dan snel verder!

Wanneer hobby-en wij?
Op zaterdagochtend vanaf 09.15 uur beginnen onze werkzaamheden op het circuit. Het is afhankelijk van de werkzaamheden hoe laat we hiermee klaar zijn, maar meestal is dit rond het middaguur.
Als de dagen langer worden, gaan we als het nodig is ook op de donderdagavond aan de slag. Dan beginnen we rond 19.00 uur en werken dan tot ongeveer 21.00 uur. Ook afhankelijk van het ondergaande zonnetje natuurlijk.

Welke werkzaamheden doen we vooral?
Om de baan tiptop in orde te houden, moeten er elke week stenen en takken geraapt worden. Snoei- en maaiwerkzaamheden. Palen slaan en linten spannen.
En dan nog alle werkzaamheden die er tussendoor komen. Sommige werkzaamheden zijn lichamelijk wat zwaarder, andere weer wat lichter. Er wordt uiteraard gekeken naar wat iedereen aankan!

Wie kan er vrijwilliger worden?
Iedereen die houdt van buiten zijn én wil dat de motorcross elke week weer open kan om zijn vele topsporters te laten komen is welkom!
Onze jongste vrijwilliger was 5 jaar en kwam samen met papa elke week goed mee helpen.
Onze minst jonge vrijwilliger is al geruime tijd met pensioen en draagt ook zijn steentje bij!

En last but not least, wat krijg je ervoor terug?
Als je vrijwilliger wilt worden bij MAC de Helm zit je nergens aan vast. Het is immers.. vrijwillig! Natuurlijk zijn wij je erg dankbaar en willen je dan ook graag bedanken voor jouw inzet. Daarom krijg je voor 1x helpen op de donderdagavond of zaterdagochtend van ons 2 tegoedbonnen. Deze tegoedbonnen zijn inwisselbaar om gratis te komen rijden. 1 waardebon staat dus gelijk aan een zondag rijden van 10.00 – 14.45 uur of dinsdagavond (in de zomertijd) van 17.00 – 20.00 uur.
De waardebonnen zijn niet persoonsgebonden en mogen dus ook doorgegeven worden aan (klein)kinderen, vrienden, collega’s, enz.!

Als je ons, en daarmee ook de motorcross en de baan van MAC de Helm, graag vooruit wil helpen, meld je dan op zondag even bij de poort of stuur een e-mail naar info@macdehelm.nl!

Menu