Circuit Nieuws (FB)

Best Websites
Best Websites
Even een door ons gemaakt website in de spotlight! www.Vitalifestyle.nl, prachtige website op basis van Wordpress. Ook een website nodig? Vraag een offerte aan op www.best-websites.nl!
Best Websites
Best Websites
Weer een mooie website afgerond, klant super blij met het resultaat en ik ook zeker tevreden. Neem een kijkje op www.hydrosence.nl. Ook een website nodig? www.best-websites.nl.
Best Websites
Best Websites
Een leuke opdracht afgerond voor Makelaarinamsterdam.nl, compleet nieuwe aanbod en listing pagina gemaakt. Het resultaat mag er zeker wezen! Ook belang bij een nieuwe website? Of gewoon je oude website vernieuwen? Stuur een bericht via Facebook of bezoek www.best-websites.nl.
Best Websites
Best Websites
Welkom op de Facebook pagina van Best-Websites.nl. Best Websites maakt en ontwerpt professionele websites. Ook kunnen wij logo's en huisstijlen maken. Stuur ons een bericht of bezoek onze website: https://best-websites.nl

Vol trots presenteren wij jullie het nieuwe bestuur van MAC de Helm.

Nieuw in het bestuur zijn Jan, Terry en Kelsey (secretaris). Zij zijn al langere tijd actief binnen onze vereniging en hebben hun plaats in het bestuur dan ook zeker verdiend.
Zo zijn Jan en Terry vaak actief bezig met het baanonderhoud en houdt Kelsey zich vooral bezig met de administratieve zaken en de aanmeldingen voor de zondagochtend en/of dinsdagavond.

Bekende gezichten zijn Marc, Ria (penningsmeester), Tony (voorzitter) en Pierre.
Ook Marc, Tony en Pierre houden zich vooral actief bezig met het baanonderhoud en Ria ondersteunt veelal achter de schermen waar ze kan.

Als bestuur hebben we volop (nieuwe) plannen voor 2021, dus blijf ons volgen om als eerste op de hoogte te zijn.

Helaas zat een groepsfoto er nog niet in, maar zo hebben jullie alvast een gezicht bij de namen.

Menu