Circuit Nieuws (FB)

Best Websites
Best Websites
Even een door ons gemaakt website in de spotlight! www.Vitalifestyle.nl, prachtige website op basis van Wordpress. Ook een website nodig? Vraag een offerte aan op www.best-websites.nl!
Best Websites
Best Websites
Weer een mooie website afgerond, klant super blij met het resultaat en ik ook zeker tevreden. Neem een kijkje op www.hydrosence.nl. Ook een website nodig? www.best-websites.nl.
Best Websites
Best Websites
Een leuke opdracht afgerond voor Makelaarinamsterdam.nl, compleet nieuwe aanbod en listing pagina gemaakt. Het resultaat mag er zeker wezen! Ook belang bij een nieuwe website? Of gewoon je oude website vernieuwen? Stuur een bericht via Facebook of bezoek www.best-websites.nl.
Best Websites
Best Websites
Welkom op de Facebook pagina van Best-Websites.nl. Best Websites maakt en ontwerpt professionele websites. Ook kunnen wij logo's en huisstijlen maken. Stuur ons een bericht of bezoek onze website: https://best-websites.nl

Per 01 juli gaat MAC de Helm samenwerken met MOTO INSIDE!

Je kunt je via deze (web-)app* aanmelden om te gaan trainen.
Het enige wat je hoeft doen is een profiel aanmaken.
Hierna kunnen je één van de beschikbare tickets kopen.
De gegevens die je invult hoef je maar 1x in te vullen.
Voor volgende deelnames blijven ze gewoon in jouw profiel staan!

Zorg dus dat je 01 juli een profiel hebt aangemaakt, zodat je klaar bent voor de eerste inschrijving!
Elke rijder dient zich aan te melden met een eigen profiel en eigen mailadres!

De evenementen voor juli zullen alvast klaargezet worden in de Moto Inside, zodat je alvast kunt zien hoe het in zijn werk gaat 01 juli.

Belangrijke informatie:
– Inschrijving voor zondag én dinsdag komt de donderdag ervoor om 18.00 uur online.
– Inschrijving gaat per 3 groepen: 1. Kinderbaan / 2. Grote baan jeugd en beginners / 3. Hobby & ervaren rijders. Je kunt niet intern overgeplaatst worden! Let dus zelf goed op dat je de juiste groep kiest.
– Er is géén reservelijst meer. Wanneer wij een afmelding ontvangen, verwijderen wij de rijder uit de lijst en komt er weer een ticket beschikbaar. Je dient dus zelf het evenement in de gaten te houden als je geen plaats hebt (er wordt binnen de app gewerkt aan pushmeldingen die je zelf kunt instellen).
– Inschrijving blijft open totdat het evenement voorbij is. Dus geen sluitingstijd meer de dag ervoor!
– Evenementen worden per maand klaargezet, maar wordt pas “klaar voor inschrijving” op de donderdag ervoor. Tot die donderdag staat het evenement dus op “Uitverkocht”.
– Betaling blijft bij MAC de Helm aan de poort. Je koopt dus een ticket voor €0. We zijn bezig met een pinautomaat, dus binnenkort is ook pinnen mogelijk. Wanneer dit kan, krijgen jullie bericht!
– Zorg dat je de QR-code bij hebt, zodat we je kunnen inchecken als je aanwezig bent (geen gele briefjes meer). De QR-code is beschikbaar via Moto Inside > rechtsboven bij inchecken. Deze mag ook uitgeprint meegebracht worden. De QR-code is persoonsgebonden en dus voor elk evenement hetzelfde. Zonder deze QR-code kan dus NIET ingecheckt worden!

Bij vragen stel ze gerust!

* Je kunt de app downloaden op je telefoon, maar er is ook een website beschikbaar.
App: MotoInside
Website: https://motoinside.app/

Menu