Circuit Nieuws (FB)

Best Websites
Best Websites
Even een door ons gemaakt website in de spotlight! www.Vitalifestyle.nl, prachtige website op basis van Wordpress. Ook een website nodig? Vraag een offerte aan op www.best-websites.nl!
Best Websites
Best Websites
Weer een mooie website afgerond, klant super blij met het resultaat en ik ook zeker tevreden. Neem een kijkje op www.hydrosence.nl. Ook een website nodig? www.best-websites.nl.
Best Websites
Best Websites
Een leuke opdracht afgerond voor Makelaarinamsterdam.nl, compleet nieuwe aanbod en listing pagina gemaakt. Het resultaat mag er zeker wezen! Ook belang bij een nieuwe website? Of gewoon je oude website vernieuwen? Stuur een bericht via Facebook of bezoek www.best-websites.nl.
Best Websites
Best Websites
Welkom op de Facebook pagina van Best-Websites.nl. Best Websites maakt en ontwerpt professionele websites. Ook kunnen wij logo's en huisstijlen maken. Stuur ons een bericht of bezoek onze website: https://best-websites.nl

MON Motorcrosscertificaat

Wanneer je voor de eerste keer een MON start- of trainingsbewijs aanvraagt, dan dien je ook het motorcross certificaat te behalen.
Vanuit MAC de Helm bieden wij de mogelijkheid om dit certificaat te halen, uiteraard binnen de passende Corona-spelregels.

Alléén voor leden van MAC de Helm. Vul daarom óók het lidmaatschapsformulier in voor 2021, bovenaan de pagina.

Het is belangrijk om voor deelname het motorcrosshandboek goed door te lezen!

Voor het aankomend cross seizoen hebben we op vaste avonden de certificering gepland staan.
Wil je in 2022 zeker zijn dat je op tijd de MON licentie binnen hebt, geef je dan nu op!

KNMV proef van bekwaamheid

De proef van bekwaamheid die nodig is voor nieuwe KNMV-leden kan niet via MAC de Helm behaald worden. Dit moet via de KNMV zelf of een andere daarvoor gemachtigde crossvereniging.

Menu