Circuit Nieuws (FB)

Aanvulling Moto Inside
Inschrijvingen wijzigen!

Elke LAATSTE donderdag van de maand, komen de inschrijvingen van de gehele opvolgende maand online op Moto Inside. Dit zal zijn om 18.00 uur! Dus:
September komt online op 26-08-2021 om 18.00 uur.
Oktober komt online op 30-09-2021 om 18.00 uur.
November komt online op 28-10-2021 om 18.00 uur.
Enz…

Wanneer de baan onverwachts moet sluiten door bijvoorbeeld weersomstandigheden, wordt het evenement geannuleerd. Alle rijders die ingeschreven hebben ontvangen daarvan een mail via Moto Inside! Zorg daarom dat het account goed ingesteld is!*
Daarnaast hebben wij een stoplicht op www.mac dehelm.nl. Als dit op GROEN staat, zijn we open. Als dit op ROOD staat, zijn we dicht.

Overige belangrijke informatie:
– Inschrijving gaat per 3 groepen: 1. Kinderbaan / 2. Grote baan jeugd en beginners / 3. Hobby & ervaren rijders. Je kunt niet intern overgeplaatst worden! Let dus zelf goed op dat je de juiste groep kiest. Wanneer je verkeerd inschrijft, verwijderen wij de inschrijving en is het eigen verantwoording om dit in orde te maken.
– Er komen nog regelmatig mensen aan de poort die niet vooraf ingeschreven hebben. Als de beschikbare plaatsen uitverkocht zijn, kunnen we je helaas geen toegang geven om te rijden.
– Betaling blijft bij MAC de Helm aan de poort, contant of per pin. Je koopt dus een ticket voor €0.
– Zorg dat je de QR-code bij hebt, zodat we je kunnen inchecken als je aanwezig bent. De QR-code is beschikbaar via Moto Inside > rechtsboven bij inchecken. De QR-code is persoonsgebonden en dus voor elk evenement hetzelfde. Zonder deze QR-code kan dus NIET ingecheckt worden!
– Twijfel je of de inschrijving klopt, schrijf dan niet dubbel, driedubbel of vierdubbel in! Ga naar Profiel > Bestellingen en kijk daar of het ticket aangekocht is!

*Bij problemen met het account (niet inloggen, geen mails ontvangen,…) contact opnemen met Moto Inside zelf. Wij kunnen hierin ook niets betekenen.